Jag är en periodare

Tjääna 

Började juh träna på gym nu i vinter och det gick jävligt bra skulle jag vilja påstå. 

Hade som delmål att böja 1xKroppsvikten och det plus några kilo till, fixade jag efter att jag gått ner 4 kilo, win win! Testade marklyft och gjorde en två på 130kg, jävligt dålig form men jag fick upp det iallafall 😉 

Sen blev det som det brukar, la ner viktlyftningen och körde på med monarkandet på klubben ett gäng veckor. Men  nu börjar jag få sug efter att få svinga lite skrot igen. Får väll studsa iväg till Fyshuset och sätta fart! 

Det har blivit förbannat lagt med cykling ute i vinter, jag har liksom inte haft någon motivation att bege mig ut i mörkret på kvällarna och sladda runt. 

Dessutom bytte jag jobb i slutet av förra året och jag kan säga att det är en viss skillnad på att jobba som kommunanställd och att vara på ett litet privat företag. Det finns jobb jämt och jag måste säga att utan min kära mor och far som ställer upp och hjälper till att vakta barn så hade det aldrig gått. 

Nu har juh vädret blivit förbannat fint och i helgen var det kortbyxapremiär och härlig stigcykling, hur gött som helst. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s